Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αδιαχώρητο για τους αποκωδικοποιητές

multiΤουλάχιστον τρεις με τέσσερις μέρες ακόμη η ζήτηση των αποκωδικοποιητών θα είναι τεράστια

Οι επιχειρηματίες του είδους δηλώνουν πως χθες ο αριθμός των 150 ατόμων που τους επισκέφτηκαν για αποκωδικοποιητές ήταν αστεία μικρός μπροστά σε όσους μπήκαν στις επιχειρήσεις τους το τελευταίο διάστημα για αποκωδικοποιητές...

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα καταστήματα του Αγρινίου για να προμηθευτούν έστω και την τελευταία στιγμή αποκωδικοποιητές. Σύμφωνα με υπεύθυνους καταστημάτων που πουλούν αποκωδικοποιητές, ο αριθμός των 150 ατόμων – πελατών είναι υπερβολικά μικρός μπροστά στα άτομα που έχουν παρουσιαστεί ή έχουν τηλεφωνήσει για αποκωδικοποιητές μόνο χθες Παρασκευή. Σύμφωνα πάντως με τους διευθυντές των καταστημάτων και τις πληροφορίες που έχουν από περιοχές της Ελλάδας που η ψηφιοποίηση έγινε πολύ νωρίτερα, μεγάλη κίνηση θα υπάρχει και τουλάχιστον τις επόμενες τρεις με τέσσερις μέρες. Το μεγάλο ενδιαφέρον των Αγρινιωτών για αποκωδικοποιητές πάντως έχει εμφανιστεί μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης και έπειτα.
Στο ίδιο μήκος κλίματος είναι και τα ραντεβού για την τοποθέτηση και ρύθμιση των τηλεοράσεων. Επίσης, μεγάλη αύξηση παρατηρείται και στις πωλήσεις των τηλεοράσεων τύπου Plasma τις τελευταίες μέρες. Αξίζει να σημειώσουμε πως η αύξηση των πωλήσεων αυτών είναι τόσο έντονη και μεγάλη που υπάρχουν προσφορές ειδικές για την απόκτηση τέτοιων τηλεοράσεων, μόνο για την περίοδο που διανύουμε. Ενώ ως στοιχείο που προέκυψε από το ρεπορτάζ είναι και εκείνο της ιδιοσυγκρασίας του Έλληνα, που καίτοι έχουν ενημερωθεί οι πολίτες από μέρες, μόλις χθες ή προχθές προμηθεύτηκαν αποκωδικοποιητές. Πάντως οι ειδικοί αντιλαμβάνονται πως το καταναλωτικό κοινό είναι πλήρως ενημερωμένο σχετικά με την ψηφιακή τηλεόραση. Συνεπώς με την σειρά μας λέμε ότι ο Έλληνας είναι πάντα της τελευταίας στιγμής. Και απ’ ότι αναμένεται θα ξεπεράσει και το ρητό αυτό και θα προμηθεύεται αποκωδικοποιητές και αύριο και μεθαύριο και ποιος ξέρει ίσως και μετά από πολύ καιρό. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν καταστήματα που παραγγέλνουν συνεχώς τις τελευταίες ημέρες αποκωδικοποιητές.

συνείδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου