Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Ξηρομέρου: Να παραμείνει και να ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού

      Το δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου στην συνεδρίαση του, που έγινε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011, στον Αστακό, με ομόφωνη απόφασή του ζητεί την παραμονή και ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού...


    Ανησυχία προκαλεί το ενδεχόμενο κλεισίματος του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού και τονίζεται πως η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή έχει αυξηθεί, λόγω της οικονομικής κατάστασης, τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν λάβει εκρηκτικές διαστάσεις λόγω της λαθρομετανάστευσης και σε περίπτωση που κλείσει το τμήμα η κατάσταση θα χειροτερέψει. 
      Τα πρόσφατα κρούσματα που σημειώθηκαν στο Αστακό με τα καραβάνια από λαθρομετανάστες, η ένοπλη ληστεία στη τράπεζα στο Μύτικα καθώς και άλλα περιστατικά, αποδεικνύουν ότι η κατάσταση είναι πλέον πολύ άσχημη.
       Έτσι είναι επιτακτική η ανάγκη να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη στον Αστακό σε μια περιοχή που θα περιλαμβάνει από τις Φυτείες μέχρι την Αλυζία για να διασφαλιστεί η τήρηση των νόμων, η αστυνόμευση και η πάταξη των κρουσμάτων λαθρομετανάστευσης, της παραβατικότητας (διαρρήξεις, κλοπές, ληστείες), κ.α.

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου