Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Το γλέντησαν με τη ψυχή τους οι Παπαδαταίοι της Αθήνας.


Γεμάτο από κόσμο το κέντρο και σε ζεστή ατμόσφαιρα διεξήχθη ο χορός του Πολιτιστικού συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο Άγιος Νικόλαος», χθες Σάββατο βράδυ 7 Φεβρουαρίου 2015, στο κέντρο «Το Χωριό» στο Ν. Ψυχικό.
Στην όμορφη εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τους και ευχήθηκε υγεία και καλή διασκέδαση...
Στην χοροεσπερίδα χαιρέτησαν οι: ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο Δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της κοινωφελούς Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρόεδρος ΑΙΠΟΕ Παναγιώτης Κοντός και ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Αλέκος Σάββας.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι οικογένειες τους και οι φίλοι τους πέρασαν ένα θαυμάσιο βράδυ, αφού το φαγητό ήταν υπέροχο, το περιβάλλον μαγευτικό και ήταν πλούσιες οι μελωδίες από την ορχήστρα.....

Ηταν εκεί: Οι πολιτευτές συγχωριανοί τους Γιώργος Κόκκαλης και Γιώργος Ζαρέντης, ο συγγραφέας και μέλος της ΑΙΠΟΕ Μπάμπης Κουβέλης, από την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης ο Γιώργος Κουβέλης, ο πρόεδρος του συλλόγου Φυτειωτών Δημοσθένης Κουτσομπίνας, ο Πρόεδρος Συλλόγου Αετινών Νίκος Τρυφιάτης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Καραμπέκιος, από την Ένωση Αστακηνών ο Χρήστος Μάντζαρης και ο Τάκης Μπαμπούρης, από το Σύλλογο Μοναστηρακίου ο Διονύσης Πετρόπουλος, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου, κ.α.

Και του χρόνου!!
















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου