Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Μας πήρε το ξημέρωμα…


Γλέντι Συλλόγου Παπαδαταίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ». Μας πήρε το ξημέρωμα………..

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», το Σάββατο  7/02/2015 το μεσημέρι στη μουσική ταβέρνα «Το Χωριό» στο Ν. Ψυχικό.



Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Ανέφερε  ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στα πλαίσια της δημιουργίας στενότερης επαφής μεταξύ των χωριανών & φίλων  και πάντα  μέσα στο μέτρο των δυνατοτήτων του, διοργανώνει κάθε χρόνο τον ετήσιο χορό του Συλλόγου, επιλέγοντας «κέντρα» όπως το σημερινό, όπου μπορούμε πραγματικά να δούμε ο ένας τον άλλον να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Στη συνέχεια, απεύθυναν χαιρετισμό: ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου, κ. Βασίλης Μουρκούσης, ο Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού μας κ. Θεόδωρος Μπαρμπάκος, ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κώστας Γεωργούλας, ο καθηγητής και Πρόερδος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. κ. Παναγιώτης Κοντός και ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Αλέκος Σάββας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής του Νομού Κώστας Καραγκούνης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού μας Θεόδωρος Μπαρμπάκος, ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κώστας Γεωργούλας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. Παναγιώτης Κοντός, ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., συγγραφέας Μπάμπης Κουβέλης, από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ.: η Ταμίας Μαρία Μαντζάνα, και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Βασίλης Μπουρνάζος, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κυπαρισσίας Μάκης Σωτηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Δήμος Κουτσομπίνας,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Νίκος Τρυφιάτης και ο Γραμματέας Γιώργος Καραμπέκιος, Ο Ταμίας του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων, Μάκης Ζορμπάς, από την Ένωση Αστακινών ο Χρήστος Μάντζαρης και ο Τάκης Μπαμπούρης, ο υποψήφιος Βουλευτής του Νομού μας Γιώργος Κόκκαλης, ο Γιώργος Δημητρουλής από Αγρίνιο, η Λαμπρινή Κατσιγιάννη από Βέροια, ο Σπύρος Μπουρνάζος από το χωριό η Λαμπρινή Στεργίου και Δημήτρης Μηλιόρδος από Αγρίνιο  και ο Τάσος Σπαής από Φυτείες.

Τους χαιρετισμούς μας έστειλε ο Πρόεδρος του Χωριού μας Νίκος Ζαρέντης ο οποίος για κάποιο απρόσμενο λόγο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παπαδαταίων ευχαριστεί θερμά, όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωσης της χοροεσπερίδας, εύχεται χρόνια πολλά με υγεία – ευτυχία- αγάπη – αλληλεγγύη σ΄ όλο τον κόσμο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου