Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Χορευτική παράσταση από το Σύλλογο Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» και ο Χορευτικός Σύλλογος Αγρινίου «Ζορμπάς» στις 24 Μαρτίου 2013 οργάνωσαν στο Δημοτικό Θέατρο του Αγρινίου μια ξεχωριστή παράσταση παραδοσιακών χορών. 
Ο λόγος ο... οποίος την έκανε να διαφέρει από τις άλλες  χορευτικές παραστάσεις, που έχουν δώσει κατά καιρούς οι δυο Σύλλογοι, ήταν ο ίδιος ο σκοπός της, καθώς όλα τα έσοδα από τις προσκλήσεις δόθηκαν για την ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».



 Στις 10 Απριλίου 2013 οι δυο Σύλλογοι επισκέφτηκαν το «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»  στα Καλύβια Αγρινίου όπου ενημερώθηκαν από τους ιθύνοντες για το  έργο που επιτελούν, μιλήσανε για τα καθημερινά προβλήματα στα οποία προσπαθούν να βρουν λύσεις, για τον  εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά όπως διαμορφώνεται στις μέρες μας και αφού ξεναγηθήκαμε στους χώρους του σπιτιού και γνωρίσαμε τα παιδιά από κοντά, αποχαιρετιστήκαμε με ένα μεγάλο ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» και ο Χορευτικός Σύλλογος Αγρινίου ΄΄Ζορμπάς’’ θέλει αν ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην χορευτική παράσταση στηρίζοντας έτσι ΄΄ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΄΄  άλλα και όσους αγόρασαν προσκλήσεις και δεν μπόρεσαν να έρθουν.
        Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαρεμένος Γεώργιος, η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία, η Αντιδημαρχος Αγρινιου κ. Σερπάνου Μαργαρίτα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου Αθήνας κ. Στεργίου Δημήτριος.
 
xiromeronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου