Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σύλλογος «Φίλων Τάκη Καρναβά»...


          Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Εργαζομένων του ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110) πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα,  συγκαλείτε ιδρυτική ανοιχτή συνέλευση, με θέμα τη δημιουργία Συλλόγου «Φίλων Τάκη Καρναβά».
          Σκοπός του συλλόγου είναι... να αναδείξει την ιερή μορφή του μεγαλύτερου παραδοσιακού δημοτικού τραγουδιστή Τάκη Καρναβά και η συλλογή, διάσωση, διάδοση των τραγουδιών του, ώστε να τον ακούσουν  και να τον αγαπήσουν οι νεώτερες γενιές.


      Παράλληλα προγραμματίζεται η δημιουργία μουσείου, μουσική βιβλιοθήκη,  διοργάνωση  διαλέξεων σε σχέση πάντα με το γνήσιο παραδοσιακό Δημοτικό τραγούδι και επιπλέον θα διοργανώνονται συναυλίες και κάθε είδους δραστηριότητες πολιτιστικού περιεχομένου. 
      Στην ιδρυτική Συνέλευση  είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των Ξηρομεριτών, των Αιτωλοακαρνάνων, των Ελλήνων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, των ομογενών, που κοινό στοιχείο είναι η αγάπη μας για τον μεγάλο τραγουδιστή,  να στηρίξουν τη προσπάθεια που όλοι μαζί ξεκινάμε για να μείνει άσβεστη η μνήμη του Τάκη Καρναβά που φέτος συμπληρώνοντας 14 χρόνια από το Θάνατο του.
    Κάνε τα παιδιά σου να νιώθουν υπερήφανα για ότι θα κληρονομήσουν από σένα.

     Σας καλούμε λοιπόν στην Αθήνα την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Εργαζομένων του ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110) πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα,  που θα γίνει η ιδρυτική ανοιχτή συνέλευση, με θέμα τη δημιουργία Συλλόγου «Φίλων Τάκη Καρναβά».
Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους.

Εκ μέρους της ιδρυτικής Πρωτοβουλίας για τη σύσταση Συλλόγου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
Τηλ: 6985579141


Μικρό βιογραφικό
      Ο Τάκης Καρναβάς γεννήθηκε στην Κανδήλα Ξηρομέρου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας το 1936 και από την ζωή έφυγε το 1999. Ο αείμνηστος Τάκης Καρναβάς είναι ένας θρύλος του Δημοτικού τραγουδιού και τα τραγούδια του έγιναν «Εθνικοί ύμνοι» για όλους τους Έλληνες.
     Τραγούδησε την ξενιτιά, τη φτώχεια, τον πόνο, την αγροτιά, την βουκολική ζωή, την αγάπη, τον έρωτα και όλα όσα αφορούσαν την ζωή των Αιτωλοακαρνάνων και όχι μόνο.
    Τραγούδησε για τους φτωχούς, τους ξενιτεμένους και παρηγόρησε πολλές ψυχές.
     Τραγουδιστής σύμβολο ο Τάκης Καρναβάς σημάδεψε με την φωνή και τα τραγούδια του τις γενιές του τόπου μας και ακόμα και σήμερα ακούγεται τραγουδιέται και συγκινεί σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έφυγε από κοντά μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου