Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Κουβαράς : Το τραγικό παιγνίδι της μοίρας που πήρε απο κοντά μας έναν καλό φίλο...


         Συγκίνηση  μεγάλη  στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου η αυτοκτονία του 47χρονου στον Κουβαρά. 
       Ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας οδήγησε άδικα σε μια απώλεια ζωής ενός ανθρώπου με ακέραιο χαρακτήρα. Ενός ανθρώπου  φιλότιμου που ήταν αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό που τον ώθησε στο απονενοημένο διάβημα.
       Ο 47χρονος Χρήστος  αυτοκτόνησε έξω από το σπίτι του χθες τα ξημερώματα νομίζοντας πως... εξαιτίας του έχασε τη ζωή του ο 29χρονος ανιψιός αλλά και φίλος του και γείτονάς του.
         Οι δύο τους διασκέδασαν το βράδυ σε κοντινή απόσταση από τον Κουβαρά και την ώρα του γυρισμού συνέβη το κακό. 
      Το όχημα που οδηγούσε ο 47χρονος εξετράπη λίγα μέτρα από το σπίτι του και χτύπησε στην αυλή άλλου σπιτιού γκρεμίζοντας μάλιστα στέγαστρο από ελενίτ. 
       Ο 29χρονος στη θέση του συνοδηγού  χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του και αυτό ήταν που προκάλεσε την κατάρρευση του 47χρονου. 

       Ειδοποίησε αμέσως αστυνομία και ΕΚΑΒ για να έρθουν στο σημείο ωστόσο νομίζοντας πως ο ανιψιός του χτυπήθηκε θανάσιμα  και μην αντέχοντας το βάρος της ευθύνης πήρε την απόφασή του. 
      Γρήγορα πήρε από το σπίτι του το δίκαννο το έστρεψε στο πρόσωπο του και αυτοπυροβολήθηκε.

      Η κηδεία του 47χρονου έγινε χθες το απόγευμα σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Κουβαρά. Όλοι, συγγενείς, φίλοι από τον Κουβαρά, από το Αγρίνιο, από τη Στράτου όπου εργαζόταν,  είχαν τα καλύτερα λόγια να πουν για τον χαρακτήρα του. Για το φιλότιμο και την ευθιξία του που δυστυχώς ήταν η αιτία για να χάσει τη ζωή του.

    Ο 29χρονος ανιψιός του που μεταφέρθηκε το πρωί στο Νοσοκομείο Αγρινίου δεν διατρέχει κίνδυνο. Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά όχι σε ανησυχητική μορφή. Νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ.

agrinionews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου