Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Απεχώρησε απο την προεδρία του Αχιλλέα Ο Χρήστος Τολιάς.


Μετά από μία τετραετία στην προεδρία της ομάδος μας, του ΑΧΙΛΛΕΑ , ο γνωστός συγχωριανός και φίλος Χρήστος Τολιάς, απεχώρησε από τα διοικητικά της ομάδος, της οποίας υπήρξε και ποδοσφαιριστής.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του πέτυχε να ανεβάσει την ομάδα στη Β΄ κατηγορία δύο φορές. Με την στιβαρή και σοβαρή παρουσία του εμπέδωσε το αίσθημα του ευ αγωνίζεσθαι στους... παίκτες και παράλληλα καλλιέργησε κλίμα εμπιστοσύνης και φιλίας, με όλα τα υπόλοιπα αντίπαλα σωματεία.
Τη τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, συνέδραμε με ποδοσφαιρικό υλικό ομάδες της περιοχής Ξηρομέρου ενώ ταυτόχρονα άρχισε να δραστηριοποιείται στα διοικητικά πράγματα του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ, προσφέροντας αθλητικό υλικό στην ομάδα και οικονομική βοήθεια.
Η παρουσία του στην ιστορική ομάδα του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ, πιστεύουμε ότι μόνο θετικά πρόσημα θα έχει και θα λειτουργήσει καταλυτικά για την άνοδο και εδραίωση της ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες στις οποίες μεγαλουργούσε πρόσφατα και έκανε γνωστό το Ξηρόμερο σε όλη την Ελλάδα.
 
 
xiromeronews

1 σχόλιο:

  1. Ετσι είναι φίλε Χρήστο....οι άλλοι ήταν πολλοί. Άπαξ και δεν συμφωνούσατε αυτό ήταν αναπόφευκτο. Είπαμε οι άλλοι ήταν ...τέσσερις .....DALTON'S

    ΑπάντησηΔιαγραφή