Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αναμονή εξελίξεων στο Δήμο Ξηρομέρου μετά το ατύχημα!


Μετά το σοβαρό ατύχημα που συνέβηκε έξω απο την Μάστρου Μεσολογγίου μεταξύ του υπηρεσιακού αυτοκινήτου (δημάρχου) και αγροτικού οχήματος που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς, και... ελαφρότερα ο συνεργάτης του Δημήτρης Αρβανίτης, ενώ ο οδηγός του την γλύτωσε με μερικές αμυχές, ο δήμαρχος νοσηλεύεται πριν τις γιορτές σε νοσοκομείο της Αθήνας αφού έχει υποβληθεί σε λεπτή εγχείρηση. 
Ο κ. Σαμαράς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στα πλευρά του. Οι πληροφορίες μας λένε ότι παρά την καλή εξέλιξη της επέμβασης θα χρειαστούν ...
τουλάχιστον 6 μήνες για να διαπιστωθεί εάν το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε θα γίνει δεκτό από τον οργανισμό του και προφανώς έως τότε θα βρίσκεται υπό αυστηρή ιατρική παρακολούθηση παίρνοντας υπόψη και το προχωρημένο της ηλικίας του.
Η εξέλιξη αυτή παρά του ότι δεν γνωστοποιήθηκε στο δήμο ακόμα, εν τούτης μαθαίνουμε ότι ξεκίνησε τις ζυμώσεις και τις ομαδοποιήσεις μεταξύ των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του κ. Σαμαρά για την διαδοχή προφανώς!
Εμείς να ευχηθούμε στον κ. Δήμαρχο περαστικά και σύντομα κοντά μας καθώς και στην σύζυγό του και Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου, που βρίσκεται δίπλα του, περαστικά και κουράγιο.
newspressagrinio    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου