Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Το διασκέδασαν με την ψυχή τους οι Κωνωπινιώτες!!!


Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου στα πλαίσια πρωτοβουλιών του διοργάνωσε συνεστίαση – αντάμωμα Μελών και Φίλων του, το Σαββατόβραδο της 15ης Νοεμβρίου 2014 στη γνωστή Μουσική Ταβέρνα “Ελαφοκυνηγός ”, που βρίσκεται μεταξύ Αμπελοκήπων, Ν. Φιλοθέης & Παλαιού Ψυχικού.
Οι Κωνωπινιώτες και οι φίλοι τους, σε πείσμα των καιρών, βρέθηκαν...
όλοι μαζί, σ’ ένα καταπληκτικό – ζεστό μαγαζί, που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να περάσουν μια όμορφη βραδιά, καθώς συνδύαζε το «τερπνόν μετά του ωφελίμου», μιας και το κατάστημα διέθετε υπέροχη κουζίνα και πολύ καλή ορχήστρα για τη ψυχαγωγία τους.
Είχαν την ευκαιρία να πουν τα δικά τους, φέρνοντας πάντα στη μνήμη τους το αγαπημένο τους χωριό, να ανταλλάξουν θύμησες που βρίσκονται βαθιά κρυμμένες μέσα στην καρδιά τους και να επιβεβαιώσουν στην κυριολεξία με τον καλύτερο τρόπο την πλατιά στήριξή τους στο Συλλογική προσπάθεια, δίνοντας παράλληλα τεράστια δύναμη και στα μέλη του Δ.Σ για συνέχιση των προσπαθειών τους.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Σκούρτας καλωσόρισε παρευρισκομένους και αφού τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έδωσε την υπόσχεση ότι ο Σύλλογος, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συγχωριανούς μας, επικεντρώνοντας το λόγο του, την προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος με την βοήθεια της Δημοτικής και Τοπικής αρχής για την ανακαίνιση του εγκαταλελειμμένου Δημοτικού Σχολείου Κωνωπίνας, με την προοπτική μελλοντικά να αξιοποιηθεί ως Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού.
Με «τούτα και μετ’ άλλα» το κέφι δεν άργησε να απογειωθεί στην και η διασκέδαση, έπιασε κόκκινο “διευκολύνοντας” τους μερακλήδες να βγουν στην πίστα και να χορεύουν ασταμάτητα μέχρι το πρωί !

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος του Χωριού της Κωνωπίνας κ. Χρήστος Τίγκας, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ κ. Τάκης Στεργίου, ο Διευθυντής- Εκδότης της Εφημερίδας ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ κ. Πατούλας Χρυσόστομος, ο Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ , κ. Γιώργος Ζαρέντης από την Παπαδάτο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών "ΤΟ ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ" κ. Δημοσθένης Κουτσομπίνας, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας και πρώην Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Κουτιβής, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας κ. Γιώργος Τσέλιος, το Σύλλογο Θυρειωτών εκπροσώπησε το μέλος του Δ,Σ. κα. Ελευθερία Σώζου, το Σύλλογο Μοναστηρακιωτών εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. κ. Διονύσης Πετρόπουλος.

Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους του συγχωριανούς και τους φίλους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, και ιδιαίτερα τους χωριανούς: Γιώργο και Σπύρο Γεροχρήστο, Γιώργο Βενέτη, Φίλιππο Κοθρούλα, που προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που διενήργησε ο Σύλλογός, για την οικονομική του στήριξη.
 
 
                                               Και του χρόνου ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου