Με ψήφισμα του που γνωστοποίησε στον Υφυπουργό Οικονομικών Γεώργιο Μαυραγάνη και τους βουελυτές της Αιτωλοακαρνανίας το δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου ζητά να ενταχθεί ο δήμος σε αυτούς όπου θα λειτουργήσουν Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ).
Αναλυτικά το ψήφισμα:...

Μετά την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Αστακού υποχρεούνται οι Δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν προς φορολογικές τους υποθέσεις, να μετακινούνται στην πόλη του Αγρινίου διανύοντας απόσταση εξήντα (60) χιλιομέτρων και πλέον σε κακοτράχαλο δρόμο γεγονός δαπανηρό και χρονοβόρο.

Με την υπ΄αριθ. 168/28.11.2012 Απόφαση του, περί «Διάθεση χώρου για παροχή-κάλυψη αναγκών Δ.Ο.Υ. για εξυπηρέτηση του κοινού», το Δημοτικό μας Συμβούλιο ομόφωνα διέθεσε χώρο, χωρίς μίσθωμα, στο Δημοτικό Κατάστημα στον Αστακό και συγκεκριμένα στο Γραφείο όπου στεγάζεται το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στο ισόγειο του κτιρίου, όπου ο χώρος είναι επαρκής και είναι πλήρης μέσων για την υποστήριξη των υπαλλήλων της πρώην Δ.Ο.Υ.
Για τους ανωτέρω λόγους παρακαλούμε όπως εντάξετε τον Δήμο Ξηρομέρου στους Δήμους όπου θα ιδρυθούν και λειτουργήσουν Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Κ.Ε.Φ.) προς όφελος των Δημοτών μας.

agrinioculture