Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ένα δικό μας παιδί στη μηχανή του Παναθηναϊκού...



Ο ομογενής Κώστας Μπαρμπαρούσης που έκλεισε ο Παναθηναϊκός, έχει Ξηρομερίτικες ρίζες!

Ο 22χρονος ομογενής επιθετικός Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος αποτελεί μέλος της ολυμπιακής ομάδας της...
Νέας Ζηλανδίας και μόλις σήμερα έκλεισε και έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, έχει Ξηρομερίτικες ρίζες! Ο πατέρας του Νίκος κατάγεται από την Τρύφου Ξηρομέρου και η μητέρα του από την Κωνωπίνα Ξηρομέρου.
Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης είναι πιά μέλος του τριφυλλιού  και μπορεί να είναι μικρός στην ηλικία όμως, στον αγωνιστικό χώρο είναι... θαυματουργός.
Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία και συγκεκριμένα στο Ουέλινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου του 1990. Ο πατέρας του κατάγεται από την Τρύφου Ξηρομέρου και η μητέρα του από την Κωνωπίνα Ξηρομέρου.
 Ο νεαρός επιθετικός έχει ύψος 1,71 μέτρα και το 2007 ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων (Κ-17) της Νέας Ζηλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στη Νότια Κορέα. Έχει αγωνιστεί επίσης στην εθνική ομάδα Ελπίδων (Κ-20) και στην Ολυμπιακή ομάδα (Κ-23).
Ο Μπαρμπαρούσης αν και δεν έχει βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα μιλάει μια χαρά τη γλώσσα και φέρεται να ήταν από μικρός Παναθηναϊκός. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε στην Μίραμαρ Ρέιντζερς και στη συνέχεια στην ομάδα των Ελλήνων ομογενών Γουέλινγκτον Ολύμπικ.
 
Μετά από θαυμάσιες εμφανίσεις στη Νέα Ζηλανδία ήρθε η πρόταση από τη Ρωσία και την Αλάνια Βλαντικαυκάς όπου αγωνίστηκε με επιτυχία τον τελευταίο χρόνο απ'όπου και τον δανείστηκε ο Παναθηναϊκός.

Στίς πρώτες δηλώσεις του στην Ελλάδα είπε οτι ήρθε στην ομάδα που αγαπά από μικρός  και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει όσο περισότερους τίτλους μπορεί. 

Εμείς θα του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και μακάρι να μπορέσει να βοηθήσει τον  Παναθηναϊκό.

Εδώ παραθέτουμε ένα μικρό βίντεο από τα κατορθώματα του:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου