Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ανέλπιστη επιτυχία. Κόντρα στο καιρό και στη κρίση, γλέντισαν οι Κωνωνπινιώτες!


                                                     



 
            
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ                    
    “ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ   ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ”                                 
       ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1982                     
Ηλεκτρονική Δ/νση: konopinanews.blogspot.com
Ηλεκτρ. Ταχυδρ.- email: konopina@gmail.com 
                                          

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
       Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου  2012 ο  Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου “ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ”  πραγματοποίησε κάτω από αντίξοες συνθήκες με ανέλπιστη επιτυχία, την ετήσια χοροεσπερίδα του, στο μουσικό κέντρο “ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ”, Κύπρου 67 – Μπουρνάζι.

       Η προσέλευση του... κόσμου ήταν πρωτοφανής και πέρα από τις προσδοκίες  των διοργανωτών, που αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή, που από το πρωί έπεφτε σ’ ολόκληρο το λεκανοπέδιο και σε "γινάτι" του μνημονίου, έδωσαν δυναμικά το παρόν και κατέκλισαν ασφυκτικά το κέντρο.
        Οι προσκεκλημένοι πέρασαν  ένα υπέροχο  κυριακάτικο μεσημέρι, χορεύοντας και  τραγουδώντας μέχρι τις απογευματινές  ώρες.

   Ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Θεόδωρος  Χολής, εκ μέρους του Δ.Σ καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αφού τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας, ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
       Το πρόγραμμα άνοιξε το χορευτικό του Συλλόγου, που για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων αλλά και των καλλιτεχνών του κέντρου για την εντυπωσιακή εμφάνισή του, δίνοντας μήνυμα ελπίδας & αισιοδοξίας για το μέλλον του Συλλόγου.

Σ’ αυτή την όμορφη και ζεστή εκδήλωση απονεμήθηκε από τον  Πρόεδρο του Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου κ. Βασίλειο  Σκούρτα,  στον συνδημότη μας από την Κατούνα κ. Χρυσόστομο Πατούλα,
Διευθυντή-εκδότη της  εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική», Απόφαση του Δ.Σ, με την οποία ο εξαίρετος αυτός Ξηρομερίτης. γίνεται
 Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου, για την  μεγάλη  και πολύχρονη συνεισφορά του, στον ευρύτερο τοπικό τύπο, ως κύριος συντελεστής της πετυχημένης ανεξάρτητης μηνιαίας εφημερίδας, εμπεδώνοντας με μαχητικό τρόπο, την αντικειμενική και αμερόληπτη γνώση, στους αναγνώστες - συμπατριώτες μας
Ο κ. Χρυσόστομος Πατούλας με έκδηλη συγκίνηση ευχαρίστησε το Δ.Σ του Συλλόγου και όλους τους Κωνωπινιώτες υπογραμμίζοντας τους δεσμούς αγάπης που έχει με το Σύλλογο και το Χωριό μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διενεργήθηκε η καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά προς ενίσχυση του Συλλόγου μας, τα δώρα της οποίας ήταν προσφορές συγχωριανών και φίλων μας.
       Την  εκδήλωση τίμησαν με την  παρουσία τους :
         Ο εκδότης και Δ/ντής της εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ»  κ. Χρυσόστομος  Πατούλας, που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο,, ο Πρόεδρος του Χωριού μας κ. Νώντας Τσαμποδήμος,  ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. κ. Τάκης Στεργίου, ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ και Μέλος του Δ.Σ  της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Βασίλειος Μπουρνάζος,  Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων  της Βελανιδιάς και Γενικός Γραμματέας της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης κ. Χρήστος Γαζέτας, από τον Σύλλογο Κατουνιωτών Αθήνας ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Κουτιβής, ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Τζαβαλάς και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Σταμούλης Στούπας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας κ. Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Αθήνας κ. Αναγνωστέλος Θανάσης, τον Συλλόγο Βονιτσιάνων Αθήνας εκπροσώπησε ο  κ. Μπρούμος Φώτιος,
      Το Δ.Σ. του Συλλόγου  ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκομένους, οι οποίοι με  την συμμετοχή τους. συνέβαλαν στην επιτυχία του χορού, καθώς επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, για την πολύτιμη συνεισφορά των δώρων τους, συμβάλλοντας μ΄αυτό, στην οικονομική ενίσχυση του  Συλλόγου.  




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου