Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Με λαμπρή εκδήλωση έκοψε την πίτα της η Ομοσπονδία Ξηρομεριτών (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)



Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε. – Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα τα πρωί Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με... το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Στεργίου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία, αλληλεγγύη, να είναι μια χρονιά καλύτερη, για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε από την συγγραφέα Χριστίνα Κυριακοπούλου, «Το Παραμύθι της Βόνιτσας» το οποίο κυκλοφορεί σε έντυπη έκδοση από των Σύλλογο των εν Αθήναις Βονιτσάνων.
Αμέσως μετά τα χορευτικά των συλλόγων απανταχού Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» και του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών, με τις όμορφες φορεσιές τους, χάρισαν το άρωμα της Ξηρομερίτικης περηφάνιας και λεβεντιάς, σε όλους τους παρευρισκόμενους και καταχειροκροτήθηκαν.
Η εκδήλωσε έκλεισε με τον Πρωθιερέα του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπη Βασίλειο, ο οποίος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη του Κ.Σ. την έκοψαν και την μοίρασαν σε όλους τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκαν πλήθος Ξηρομεριτών, και φίλων, μέλη ομοσπονδιών και συλλόγων, υποψήφιοι βουλευτές από όλα τα κόμματα, οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα, ξεπερνώντας κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την γιορτινή εκδήλωση.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου