Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αποχώρησε και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Δημήτρης Σταμάτης


Μεγάλος ο αναβρασμός στους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου .Μετά τον Γιάννη Μανώλη και τον Χρήστο Ζώη, αποχώρησε  και ο  αιτωλοκαρανάνας πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης
Στη  σχετική επιστολή παραίτησής του προς στον Πάνο Καμμένο, ο κ.Δημήτρης Σταμάτης αναφέρει τα εξής: «Για λόγους προσωπικής και...
πολιτικής αξιοπρέπειας, μετά τα τελευταία γεγονότα, είμαι υποχρεωμένος να σας υποβάλλω και γραπτά την παραίτηση μου, αφού την υπέβαλλα το πρώτον προφορικά μετά την κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω στον κάθε Έλληνα πολίτη τη σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου όπως και των αρχών της μεγάλης Κεντροδεξιάς και της ιδεολογίας του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως Έλληνας πολίτης στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρώπης των λαών.
Θα συνεχίσω τον αγώνα υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του κοινού νομίσματος και της ευημερίας των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου κατά των πολιτικών της αλαζονείας και της περιστασιακής μεταμόρφωσης των πολιτικών όπως κάθε φορά τους εξυπηρετεί.  Ευχαριστώ και τιμώ ιδιαίτερα τους Αιτωλοακαρνάνες για την τιμή που αυτοί για τόσα χρόνια μου δώσανε».
Θύμιζουμε πως ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός βρέθηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ για το “όχι” στα μέτρα επι κυβέρνησης Παπαδήμου. Χρήματισε μάλιστα βουλευτής για δύο ημέρες καθώς εξελέγη στις εκλογές του Μαϊου ενώ παρά την καλή επίδοση του κόμματος του και τον Ιούνιο  έμεινε εκτός βουλής καθώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απώλεσαν την έδρα της Αιτωλοακαρνανίας.Εκτοτε διατηρούσε κομματικό πόστο. Πρόκειται για το τρίτο κόμμα με το οποίο έρχεται σε ρήξη ο έμπειρος πολιτικός, μετά την ΠΟΛ.ΑΝ. και τη ΝΔ. Στην πρώτη εντάχθηκε για χάρη του Αντώνη Σαμαρά και τη δεύτερη εγκατέλειψε εξαιτίας του…Αντώνη Σαμαρά. Με ενδιαφέρον  αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η επόμενη πολιτική στέγη του πρώην βουλευτή και πρώην νομάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου