Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο Σύλλογος φίλων Τάκη Καρναβά είναι γεγονός...



ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑ –Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗΣ»

Άρθρο 1 
Σύσταση -Επωνυμία --Έδρα 
Ιδρύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑ –Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗΣ » και... έδρα τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη του Νομού Αττικής.
Άρθρο 2
Σκοποί και δραστηριότητα του Σωματείου Σκοποί του Σωματείου είναι:
1. Η ανάδειξη, διάδοση και προβολή των τραγουδιών και της μουσικής του Τάκη Καρναβά.
2. Η διοργάνωση εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων, συνεστιάσεων, λαϊκών μουσικών βραδιών, ημερίδων, εκθέσεων, συναυλιών και εκδόσεων σχε¬τικά με τον Τάκη Καρναβά και τα τραγούδια του.
3. Η δημιουργία μουσικής βιβλιοθήκης και η συγκέντρωση οπτικοακου¬στικού υλικού των τραγουδιών του Τάκη Καρναβά, καθώς επίσης και της γνήσιας λαϊκής Ελληνικής και παραδοσιακής μουσικής, ώστε να τα γνωρίσουν και να τα αγαπήσουν οι νεότερες γενιές.
4. Η διοργάνωση εκδηλώσεων σχετικών με τις παραδόσεις του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας και η διατήρησή τους καθώς και η διάδοση της μουσικής και παράδοσης του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.
5. Για την επίτευξη των σκοπών του σωματείου είναι δυνατή η δημιουρ¬γία εντευκτηρίου στην Νίκαια Αττικής , όπου θα βρίσκεται και η έδρα του σωματείου καθώς και η ίδρυση μουσείου στην Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας στο οποίο θα αναδεικνύεται η ζωή και το έργο του Τάκη Καρναβά.
6. Απαγορεύεται ρητά η ανάμειξη του συλλόγου στην πολιτική.


  Πληροφορίες  στο τηλέφωνο 6951709006  Γιάννης Καρναβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου